Party’s coming up!

Igår träffade jag Peter som är restaurangägare och planerade inför min 40-års fest i slutet på augusti. Jag ser verkligen fram emot att samla alla nära och kära för att umgås en hel kväll! Från början hade jag tänkt mig något enklare och inte alltför kostsamt party men innan kvällen var över hade vi spikat röd matta, champagnefontän med butler, välkomstbubbel, fräsch buffé med ett glas vin/öl samt ostbricka till efterrätt samt DJ under kvällen. Helt jäkla underbart!

Detta rimmar ju väldigt dåligt med min nya livsstil, jag förstår att mina vänner hade haft precis lika kul utan en champagnefontän men vad fasiken man fyller ju bara 40 en gång i livet! Ska det vara party så är det all in som gäller! Bye Bye sparkonto. Men eftersom jag faktiskt planerat för festen så känns det helt OK ekonomiskt även om det är en stor slant som ryker.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s