Karma & Law of attraction

Sedan jag tog beslutet att ha ett köpstopp haglar presenterna in. Helt galet! Som om universum jobbar för mig :-)

Förra veckan gav jag en komplimang till en av våra medlemmar som hade en så otroligt fin väska vilket jag påpekade. Hon berättade att den var från hennes familjs affär. Har kikat på den väskan länge men avstått pga att den varit för dyr. Idag kom hennes pappa (som också är medlem) in med väskan inslagen i cellofan. Jag har nu en superfin ny skinnväska från Thyme for Ginger! Den kostar 2.995 kr så vilken galet fin present!

Photo: Känner mig bortskämd. Förra veckan gav jag en komplimang till en av våra medlemmar som hade en så otroligt fin väska vilket jag påpekade. Hon berättade att den var från hennes familjs affär. Har kikat på den väskan länge men avstått pga att den varit för dyr. Idag kom hennes pappa (som också är medlem) in med väskan inslagen i cellofan. Jag har nu en superfin ny skinnväska från Thyme for Ginger! #feelinghappy #tacksam #lovemyjob #thymeforgingerlimanweekendbag

I veckan fick jag en flaska vitt vin från en medlem och i morse fick jag en flaska champagne! Som om det inte skulle vara nog knackade grannen på igår och gav Lukas 2 st superfina jackor i nyskick, en från Gant och en från Moncler! Känner mig så otroligt tacksam! Är det detta som kallas karma?

Torsdag idag och projekt köpstopp har gått jättebra! Jag har varit tvungen att köpa några saker men har då bestämt mig för att tjäna tillbaka varenda krona genom att sälja några av mina egna prylar som jag inte använder. Jag vill rensa och det passar utmärkt i projektet 10 things challenge. Detta har jag gjort i veckan:

 • Ringt ComHem för att ändra mitt abonnemang och avsluta betalTV-kanalerna. Min tidigare månadskostnad har varit 709 kr i månaden eftersom jag haft 100 Mb surf. Genom ett telefonsamtal lyckades jag få ner kostnaden till 359 kr/månaden och behålla surfhastigheten samt 8 TV-kanaler, vilket räcker gott och väl. Sparar 350 kr/mån.
 • Avslutat Storytel. Sparar 179 kr/mån.
 • Avslutat HBO. Sparar 79 kr/mån.
 • Varit i kontakt med Bostadsbolaget angående en tvist där jag betalt för en parkering trots att den varit uppsagd. Sparar 700 kr/mån samt har jag tur får jag även tillbaka pengar för de månader som varit uppsagda.
 • Avslutat Readly. Sparar 99 kr/mån.
 • Amorterat bort en kredit på 5000 kr och avslutat ett bankkonto i Nordea som jag aldrig använder.
 • Avslutat ett kostabonnemang. Sparar 350 kr/mån.
 • Cyklat istället för att åka buss. Sparar ca 200 kr/mån på att ej köpa månadskort utan istället betala för enskilda resor.
 • Tagit med lunch istället för att äta ute på jobbet.
 • På BNI-möte köpte jag endast en kaffe istället för en lunch.
 • Har 2 annonser ute på prylar att bli av med: scrapbooking och en fin gammal skolbänk med stol som Lukas blivit för stor för. Pluskontot ca 500 kr.

Detta har jag handlat sedan jag införde köpstopp. Jag har självklart köpt livsmedel och betalt för bussresor men det redovisar jag inte nedan:

 • en bok till Lukas 199 kr ( kunde ev gått till biblioteket och lånat istället?)
 • torrschampoo & hårborste 99 kr ( klarar mig inte utan detta. Perfekt istället för schampoo när man vill fräscha upp håret )
 • mobilfodral 230 kr ( mitt gamla fodral hade gått sönder. Kunde köpt ett billigare men kvalitét för kvantitet)
 • iskaffe 46 kr. ( ingen ursäkt :-))

Tycker själv att det gått väldigt bra denna veckan då jag vanligtvis fikar var och varannan dag. Genom att säga upp diverse abonnemang sparar jag 1757 kr i månaden! Det är ju fantastiskt bra! Pengar som jag komme kunna sätta in direkt på sparkontot istället. På 1 år blir det 21.084 kr!!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s