10 things Challenge

Jag satt och surfade hemma på Simply Living och hittade idén om att göra sig av med 10 saker som jag inte behöver varje vecka. Vilken grymt bra idé!

Jag är ingen samlare och har det ganska ordning i mitt hem, men jag har definitivt saker som jag egentligen inte behöver. Så frågan är ”Vad BEHÖVER jag verkligen i mitt liv?” Jag kommer börja min rensning imorgon och lägger ut en bild på sakerna jag ska göra mig av med. Någon som är sugen att hänga med på denna utmaning?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s