Må-bra-dagar

Vi har haft så otroligt skönt väder de senaste veckorna, det har varit mellan 25-30 grader så det känns som om man varit utomlands. Det blir en massa dopp i havet eftersom det är så himla skönt! Igår åkte vi till Skalvik igen – älskar det stället!

Jag hade gjort i ordning en picnick-korg med gott innehåll. Ljummen couscous-sallad med grillad kyckling, fetaost och soltorkade tomater, kaffe och vattenmelon till efterrätt. Sedan badade vi till klockan var 20.30 och njöt av den vackra solnedgången innan vi åkte hem! Underbart! Dagar som dessa är det lätt att må bra!

Jag går nu in på min andra semestervecka innan det är dags att börja jobba igen 4 augusti. Jag är otroligt nöjd med min semester då jag hunnit träffa flera härliga vänner, haft mycket tid tillsammans med familjen och njutit av sol & bad. Jag har träffat både Magnus Öqvist och Therese Karlsson – två personer som betyder mycket för mig. Det har verkligen funnits utrymme för att ladda batterierna!

Jag börjar bli sugen på att köpa mig ett sommarställe. Det hade varit underbart att ha en liten pärla med egen brygga nära vattnet. Vi åkte till Västervik förra veckan för att titta på ett fantastiskt fint hus från 1820 med härlig utsikt mot Gamlebyviken. 120 kvm med 6 öppna spisar, spröjsade fönster och knarrande vackra trägolv. Dessutom var det otroligt prisvärt! Så himla mysigt men efter ett par sömlösa nätter har jag bestämt mig för att inte lägga något bud. Vi söker något närmare Göteborg med badrockavstånd till vattnet. Tänk vad härligt att kunna dricka sitt morgonkaffe på bryggan! Enda utmaningen är att man får slanta upp ytterligare 1 miljon för att komma närmare Göteborg.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s