Wakie Wakie!

Idag öppnade jag Kompassen och det var krispigt att gå upp kl 05:00 för att börja jobba kl 06:00. Jag gillar att öppna, det är lite lugnare på centret och man får mycket administrativt gjort. Bryggde lite kaffe och bjöd medlemmarna på vilket såklart uppskattas. Kände mig supereffektiv eftersom jag hann med så mycket på ett par timmar!

När jag kom hem var jag dock lite trött eftersom jag tittade på fotbollsVM igår kväll hade jag lite svårt att komma ner i varv så jag somnade inte förrän kl 01:30 ca. Efter en timmas powernap på eftermiddagen kände jag mig fit for fight igen. Ikväll ska jag träffa min kära gamla chef och kollega Magnus Öqvist, vi ska ut och äta middag tillsammans och det ska bli så himla mysigt. Han betyder så mycket för mig och att jobba tillsammans med honom var några av mina roligaste år inom branschen. Filip och Lukas följer också med så 3 härliga män i mitt liv!

Kosten och träningen fungerar klockrent. Jag äter planerat och regelbundet (har en cheatday i veckan) Jag är mest nöjd med att jag slutat äta mackor och väljer nu andra alternativ till frukost som tex keso eller gröt.

Helgen har varit mysig. På fredagkvällen stack jag och Filip till Skalvik och grillade samt att det blev ett premiärdopp i havet. Det var riktigt skönt faktiskt!

Jag har även köpt en cykel – och det är så roligt att cykla! Känner mig som barn på nytt. Igår var jag och Lukas ute och cyklade i 2 timmar. Härligt!

Over and out.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s