Tacksam

Idag har jag jobbat drygt 10 timmar och utomhus har det varit strålande sol och 27 grader. Jag är så tacksam att jag har ett jobb som ger mig så mycket energi. Många skulle säkert ha ångest att behöva jobba så här fina dagar men så behöver det inte alls vara. Ditt hjärta har förmodligen bara inte hittat rätt. Imorgon är jag ledig och det kommer jag också njuta av.

Photo: Jobbat 10 timmar och kände plötsligt en sådan otrolig tacksamhet över min grymma arbetsplats som ger mig massor av energi! Många har ångest över att jobba sådana här fina dagar men så behöver det inte alls vara. Ditt hjärta har förmodligen bara inte hittat rätt. Imorgon är jag ledig och det kommer jag också njuta av.

Jag ska även köpa en cykel. Passar perfekt in i min nya livsstil för då kan jag cykla till Filip istället för att ta bussen. Jag ska ha en tantcykel som är bekväm med 7 växlar. På kvällen ska vi mysa och ta oss ut till havet på picknick.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s