Veggie!

Jag bestämde mig för en liten utmaning och prova vegetariskt under juli månad. Sedan en vecka har jag därför gjort lite förändringar i min kost och tagit bort kött, sötsaker, bröd, vitt mjöl, pasta, potatis och ris. Istället har jag ätit mycket vegetariskt och fisk. På 8 dagar har jag tappat 3 kg! Det behövdes verkligen för efter vårt frosseri med god mat och dryck i Kroatien hade jag lagt på mig lite. Såklart är det en hel del vätska men jag känner mig ändå så himla mycket fräschare. Jag älskar ju mackor men det har faktiskt gått bra. Träningen har också funkat:

  • söndag – 8 km powerwalk i Skatås med Filip
  • tisdag – 30 min powerwalk SATS Kompassen
  • lördag – 55 min cykel SATS Kompassen
  • söndag – 8 km fartlek i Skatås med Marita
  • måndag – 10 min intervall löpband + superset biceps/triceps och rygg.SATS Kompassen

Mitt mål är att gå ned ca 10 kg, få bättre kondition och bli starkare. Tappar jag 0.5 kg-1 kg/veckan så är jag mycket nöjd. Denna veckan har varit enkel eftersom Filip varit och fiskat i Norge. Det blir ofta att vi äter och dricker gott tillsammans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s