Milna

Usch vädret är inget vidare alls. Vi är inne på fjärde dagen utan sol och har hittills inte badat i havet ännu då det är för kallt. Jag håller tummarna för solen tittar fram snart! Fördelen med lite sämre väder är ju att det blir en massa utflykter istället. Idag åkte vi på en dagsutflykt till staden Milna som var jättemysig.

Milna ligger i en bred vik på den västra delen av ön Brac och 18 km från Supetar. Den huvudsakliga verksamheten för lokalbefolkningen är fiske, sjöfart och turism. Staden har en stor marina med många båtplatser och några restauranger.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s