Att bara vara

Idag har jag verkligen njutit av en ledig söndag och inte varit särskilt produktiv. Hos Filip rensade jag lite i rabatten och vände jord – riktigt svettigt faktiskt med alla stenar som var i vägen. Sedan åkte jag och Lukas hem till Vasa och medan Lukas badade skumbad satt jag i Sannas gungstol och tog en liten solpaus. Det kan vara en utmaning för mig att bara vara men ack så nyttigt och välbehövligt! Idag startar jag också min utmaning med att ta ett foto om dagen i 30 dagar.

jessical

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s