Makedonien – Ohrid

Blogginlägget om Makedonien dröjde visst 10 dagar. Vips så var även maj månad slut! Innan jag går vidare tänkte jag skriva lite om vår resa till Ohrid. Ohrid är en otrolig mysig by i Makedonien. Du flyger billigt från Göteborg City Airport. Från Skopje tar det ca 2,5-3 timmar med bil genom snöklädda bergstoppar – ett otroligt landskap som liknar alperna. Vi bodde kanonbilligt på Vila Kale ( ca 1300 kr för 3 nätter ink frukost ) med en fantastisk utsikt mot Ohridsjön. Dagarna tillbringade vi med att vandra runt i staden, titta på vackra omgivningar, njuta av drinkar vi vattnet, åka båt mm. Hade det varit lite varmare kan du sola och bada. Nedan är lite bilder från vår resa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s