Avslutar ett kapitel och påbörjar ett nytt.

Igår hade jag avstämning med alla platschefer i SATS Malmö. Under 6 månader har jag haft förmånen att få jobba och coacha 5 härliga kollegor. Det har varit både utvecklande, roligt och stundtals frustrerande med sena tåg och annat.

Nu väntar nya utmaningar på hemmaplan. Dagarna går fort. Det är redan 20 maj och snart åker vi till Kroatien på semester i 2 veckor. Längtar! I år har jag spritt ut semestern lite så jag jobbar ett par veckor i juli månad för att sedan vara ledig 2 veckor till. Till hösten blir det full fart igen och jag har massor av planer.

I helgen gick jag näst sista modulen till KBT-coach så snart ska jag börja ta emot träningsklienter för att få min certifiering. Jag kommer att sikta på att ha gjort halva praktiken till sista modulen i september. Jag är så himla glad och stolt över mig själv hur jag lyckats rodda ihop allt. Det senaste halvåret har jag jobbat halvtid i Malmö, halvtid på Kompassen, jag har genomfört en säljutbildning och deltagit i 100 timmar KBT-utbildning på helgen. Inget TV-tittande här inte! Puh!

Nu ser jag dock fram emot att bara VARA lite mer. Att endast jobba i Göteborg kommer kännas skönt då jag också kommer få mer tid till familj och vänner. I stort sett har jag inte haft något socialt umgänge på ett år eftersom dagarna jag inte haft Lukas har jag ofta tillbringat nere i Malmö. Det var läänge sedan jag bara var platschef på ett center. Först var jag stf regionchef under 6 månader, vilket innebar en del resor till Stockholm, så det var länge sedan jag jobbade heltid på ett center. Det ska bli kul!

Men det kommer inte dröja länge innan jag hittar på nya äventyr om jag känner mig själv rätt. Alltid något på G – det passar mig utmärkt.

Vi har även hunnit med en resa till Makedonien ett par dagar. Det ska jag blogga om ikväll men nu måste jag rusa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s