Rätt vs Lätt.

Har tagit ett otroligt jobbigt beslut som påverkar mig mycket. Jag är en känslomänniska och ibland önskar jag att jag bara kunde stänga av och inte känna så mycket. Jag brukar ha en stark känsla inom mig om vad som är rätt och fel. Denna gången var det svårt. Jäkligt svårt. Utifrån mina värderingar får jag helt enkelt ta ett beslut även om det inte känns enklare. Ibland kanske det svåra är det rätta även om jag brukar förepråka ”känns det lätt så är det rätt”.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s