Glad Påsk!

Låångfredag idag och påskledig ett par dagar. Ska bli skönt! Jag var trött igår eftersom jag kom hem sent torsdagkväll eftersom alla tåg var inställda från Malmö. Det hade varit ett utmärkt tillfälle att träna mindfulness och medveten närvaro men jag kan konstatera att jag har en lång bit kvar…

Igår kom Elin kom över en sväng efter jobbet och vi drack lite vin och åt ost. Mysigt!

Jag mår väldigt bra just nu och njuter av livet. Jag har en bra balans mellan jobb, träning och vila. Det är bara kosten som jag skulle vilja förbättra nu. Min utmaning är framförallt att äta regelbundet. Jag vet vad min kropp behöver och har inga problem att äta bra men jag hoppar ofta över måltider och så är jag tokhungrig när jag kommer hem på kvällen. Nicht gut!

Idag ska jag till ner till grannen Hans med lite påsklunch men annars har jag inga direkta planer för denna helgen. Så skönt! Det blir till att röja lite hemma, få till ett par träningspass och ladda inför ett gott avslut av april månad. Glad Påsk!

Photo: Hemmet är pyntat och jag har tränat. Dags att njuta av ledighet och ett glas rött. Glad Påsk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s