I harmoni och balans.

Då var vi inne på april månad redan och jag har varit urusel på att blogga. Förra helgen deltog jag på modul 2 till certiferad KBT/ACT coach. Det var en härlig helg med mindfulness och meveten närvaro. Härligt!  Kursgården ligger jättefint och det var underbart väder. På morgonen sprang jag en runda vid vattnet vilket var en fantastisk skön start på dagen!

Photo: #moderjord #morningrun

Jag sitter nu med i ledningsteamet som medlemskoordinator för BNI Avenyn och det är jättekul! Att nätverka är verkligen min grej och så mycket roligare att göra affärer på detta sätt.

Photo: Dags att nätverka lite på dagens BNI Avenyn möte! Solen skiner, det är fredag och i eftermiddag ska jag fortsätta på modul 2 på KBT-utbildningen. Det blir en inspirerande helg! #selfie #weekend

I slutet på mars var jag och Filip och såg Brad Paisley – han är så otroligt bra!

Jag har gjort i ordning mitt sovrum och lagt in en persisk matta så det blir perfekt för mina framtida meditationer…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s