When you get what you want but not what you need.

Jösses vad de senaste veckorna har ramlat på. Januari och februari månad är alltid intensiva men i år gick det ovanligt fort. Jag har hunnit med en hel del som vanligt. Jag har påbörjat min påbyggnadsutbildning till certifierad KBT coach. Första modulen jobbade vi i stort sätt bara med självkänslan och blandade med egen reflektion, coaching, och bra verktyg för att jobba med att öka självkänslan.

Vi bor på ett internat strax utanför Hindås i ett fantastiskt härligt naturområde. Gott om tid för att hämta hem själen.

Jag drog nitlotten och fick såklart sovplatsen överst utan någon stege. Inga problem då jag är så smidig :-)

Photo: Långt utanför min trygghetzon. Avverkat 7 tim av 100 med första modulen till certifierad KBT coach. På schemat idag: självkänsla, afrikansk dans och guidad meditation. För att krydda dagen lite extra drog jag nitlotten och fick översta bädden utan stege. Inga problem eftersom jag är så spänstig 󾍇

Jag fick verkligen prova på att gå utanför min trygghetzon med frigörande dans, trumresor, dans och sång i cirkel. Under trumresan träffade jag tre djur…

Det har varit härligt soligt väder i helgen och det känns som om våren är på väg. Jag köpte vackra tulpaner till den person som är viktigast i mitt liv: mig själv :-)

I fredags såg vi Jesus Christ Superstar på Scandinavium. Jag tyckte den var fantastiskt bra och blev lite småkär i Ola..

Photo: Ser fram emot kvällens musikaliska upplevelse med Ola

Behovet av stillhet drev mig till kyrkan idag på söndagsgudstjänst. Det var mycket fint och rörande. De spelade bland annat en sång som jag älskar, ”Fix you” med Coldplay. Underbar sång och text.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s