Älskade prylar!

Igår hämtade jag ut min nya Ipad Air. Verkligen grym om man som jag gillar att slösurfa, blogga eller läsa tidningar digitalt! Perfekt även för mina resor till Malmö då den är så lätt att ta med. Jag är även supernöjd med min nya Iphone 5S då batteritiden är överlägsen jämfört med min gamla 4S.

Nog om prylar. Över till viktigare saker – nämligen Lukas. Igår var han på sin första fotbollsträning i Guldheden. Det var roligt att vara med även om jag inte är överförtjust i att träningen ligger kl 17-18:30 på måndag ovh fredagkvällar men vad gör man inte för sin lilla goding.

Ledig helg som jag ska ta tillvara på! Ikväll kommer Elin och Filip över, ska bli mysigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s