En stark start på 2014

Då har vi kickat igång 2014 – härligt! Jag brukar inte ha några nyårslöften men det är några saker jag däremot vill fokusera extra mycket på detta året. Det kommer bli ett spännande år!

Jag och Filip har planer på att flytta ihop. Jag kommer utveckla mig massor då jag både ska vidareutbilda mig och läsa KBT 100 tim samt gå en halvårsutbildning inom försäljning. Något jag ser fram emot jättemycket! Jag vill ta hand om mig själv bättre och äta och träna regelbundet. Jag och min PT har lagt upp en plan för att träna tillsammans 2 gånger i veckan, tisdagar och fredagar. Det blir grymt!

Nästa vecka ska jag och några vänner starta vår egen Biggest Loser tävling :-) Alla sätter in 200 kr och vinnare tar hem potten! Den som under 8 veckor gått ned mest procentuellt vinner! Jag ser det som en rolig sak då det sporrar lite extra med en tävling.

Jag vill även fortsätta skriva på min bok, ett projekt jag startade förra året.

Ledig måndag idag! Planerar att laga mat inför kommande vecka så jag har matlådor. På jobbet kommer det vara intensivt framöver. Nytt år – nya möjligheter och det är många som vill komma igång med sin träning. Härligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s