Tredje Advent

Har kommit hem efter julbak hemma hos Filips föräldrar. Med en drös barn och vuxna blev det härligt liv i luckan. Jag känner mig väldigt trött nu då jag inte kunde somna förrän 04 tiden i natt. Jag gick och lade mig runt 00:30 men låg bara och vred mig fram och tillbaka. Det verkar som om jag har svårt att stänga av efter jag varit i situationer med mycket människor/intryck.

Tredje advent idag. Jag försöker komma ner i varv och få lite julstämning men känner att jag inte riktigt är där ännu. På onsdag åker jag till Malmö onsdag-fredag och det blir 2 hotellnätter. Det är inte så kul att vara borta från familjen men fördelen är att jag får komma ikapp och ha lite egen tid. Oftast tränar jag efter jag slutat jobba och sedan blir det en god sallad i sällskap av någon film. Ganska så skönt att få softa utan att ta hänsyn till någon annan än mig själv.

2014 vill jag förverkliga vissa saker. Jag behöver sakta ner. 2013 svischade förbi i 180 med femmans växel konstant. Jag har ett behov av att hämta hem. Hämta in. Sakta ned. Stänga av. Säga nej. Ge mig tid.

Tid för me, myself and I.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s