Julkalender – projekt Rensa i röran

Varje dag i december månad ska jag rensa något i hemmet. Jag gillar att ha ordning och reda runt omkring mig, det mår jag bäst av. Jag har så otroligt mycket kläder och andra prylar som jag kan kasta och ge bort. Idag började jag att rensa i min byrålåda i hallen och slängde massa underkläder som jag inte använder längre.

Lucka 1. Rensa bland underkläderna.

byrå

Jag blev inspirerad av Ulrika Gabriel http://ulrikagabriel.blogspot.se/2013/01/rensa-i-roran-utmaningen-fortsatter.html

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s