En fin dag.

Idag fyller Filip år och jag har styrt upp så att han blir uppvaktad hela dagen. Jag började med att väcka honom med ett fint paket och kaffe på sängen. Sedan fick han småpaket att öppna under hela dagen så att han får känna sig speciell. Jag älskar att ge bort paket och skämma bort de jag tycker om.

Jag var också på tandläkarbesök idag och det kändes såå bra. Jag har en ny tandläkare som heter Ella och hon var precis den person som man behöver om man är rädd som jag. Lugn, pedagogisk och förstående. Underbart. Jag ska tillbaka om 2 veckor för att fortsätta min behandling och även ta bort lite tandsten. 2000 kr fattigare men det är det lätt värt!

Jag har också haft en toppendag på jobbet så idag är helt enkelt EN FIN DAG.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s