Veckan som försvann

Måndagen var jag dålig efter helgen och fick stanna hemma. Tisdagen försvann i utbildning. Onsdag och torsdag tillbringades i Malmö och här sitter jag nu med fredagen kvar. Jag körde 55 min cykel i onsdags och PT idag. Innan veckan är slut ska jag träna 2 pass till under helgen. Det är OK – 4 träningspass är bättre är noll.

Har precis kommit hem efter biofilm med killarna. Nu är det fotboll – Portugal och Sverige. Då slår tom jag på TV:n och kollar matchen. In Zlatan we trust!

Den här helgen ska jag ta tillvara på och försöka ladda batterierna. Träna och äta mat som min kropp mår bra av. Dagens PT pass kändes toppen, det är galet hur trött man kan bli på bara 30 minuter. Dock känner jag att jag blir starkare för varje gång vi kör! Kroppen börjar även svara på min kostförändring och jag har nu tappat 3 kg sedan start. Skönt! Nästa vecka ska vi göra en ny mätning och jag hoppas att resultatet är bättre än sist.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s