40. Besöka tandläkaren

Det är bara att erkänna. Jag är livrädd för tandläkaren. Så himla rädd att jag inte gått dit på väldigt länge men idag gjorde jag det! Min kollegas syster är tandläkare och idag när jag berättade om min tandläkarskräck frågade han om han skulle be sin syster ringa upp mig. ”Javisst” sade jag utan att tänka efter för mycket och kort därefter hade jag bokat en tandläkartid tills torsdag. Inget jag ser fram emot men nödvändigt. Därmed kan jag också stryka det från min to-do-list http://guldkantpåvardagen.com/category/101-drommar-1001-dagar/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s