30 dagar med nyttiga gröna smoothies!

Jag är nyfiken på att prova lite mer smoothies. Jag har både mixer och råsaftcentrifug hemma så det är bara att köra! Idag ska jag handla lite ingredienser så jag imorgon kan starta min 30 dagars utmaning med gröna smoothies. Mer inspiration hittar du på Simple Green Smoothies

beginner's luck green smoothie

Beginners Luck green smoothie 2 portioner

Ingredienser

1 näve babyspenat
2 dl vatten 
1 dl ananas
1 dl mango
2 bananer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s