Höstlov

I natt ställde vi tillbaka klockan en timma, mot vintertid. Hösten är helt OK men det är lite trist att det blir mörkt så fort på dagarna. Jag var trött när jag vaknade i morse men tog mig i kragen och tog mig ut på en 5 km powerwalk. Det var otroligt skönt när jag väl var ute och svettades rejält. Det var ganska backig terräng och jag höll en genomsnittshastighet på 6.4 km/tim.

För hundraelftefemtioående gången försöker jag komma i form. Jag har ju tränat med PT ett tag nu men jag slarvar väldigt mycket med kosten. Nu har vi kommit överens om att jag ska öka insatsen så vi får resultat. Jag kommer att träna med min PT 2 gånger i veckan. Utöver det vill hon att jag ska träna 5 pass, vilket innebär att det nu blir någon form av träning 7 dagar i veckan. I min värld känns det galet mycket men eftersom vi har en utmaning fram till julafton så tänker jag köra på nu. Det är 8 veckor som jag kör intensivt.

Jag är emot quickfix och behöver lära mig att ändra min livsstil. Jag vill göra bättre val när det gäller kosten. Faktum är att jag vet ganska så exakt vad jag BÖR äta, men jag slarvar och hoppar ofta över tex frukosten. Jag har bara startat men känner mig väldigt motiverad. Igår promenerade jag, Filip och Lukas 8 km i Skatås vilket var superskönt! Vi ska försöka komma ut lite oftare i skogen, det ger mig massor av energi.

Vi har haft en skön helg och har mest slappat och pysslat. Veckan som kommer har Lukas höstlov så det blir lite lugnare dagar och ingen stress på morgonen. Skönt! Imorgon ville han följa med mig till jobbet ett par timmar.

lukas & pumpa
boo
boo2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s