Ny utmaning

Fredagskvällen kom ovanligt snabbt. Jag kom ju hem från USA i måndagskväll så det blev visserligen bara 4 jobbdagar denna veckan. Jag har fått en ny rolig och tuff utmaning på jobbet som projektledare för 4 av våra center i Malmö. 20 tim i veckan kommer jag arbeta som platschef och resterande 20 timmar med Malmö. Det kommer innebära en hel del resor och hotellnätter framöver men jag ska förvalta de dagarna på bästa sätt. Jobb på dagarna och egen tid på kvällarna då jag kan fokusera på min träning och försöka komma i bättre form igen. Sista tiden har jag legat lite väl mycket på latsidan men är nu igång igen med min PT träning 2 dagar i veckan. Känns bra! Boven i dramat är kosten. Jag slarvar alldeles för mycket med den, hoppar över frukosten och trycker i mig för mycket mat på kvällen istället vilket så klart inte alls är bra.

Jag har en deal med min PT och jag vill gå ner minst 5 kg på 8 veckor. Det kommer jag att klara genom att kontrollera kosten bättre. Det är också i ett lagom tempo och ingen hetsbantning eftersom jag snarare vill göra en livsstilsförändring.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s