Att välja tystnad

När jag växte upp var det ganska stökigt ofta. Det var stökigt både i min omgivning men också inombords. Stereon ( herregud vad det är längesedan men spotify fanns inte ) stod konstant på och ur den strömmade hög musik. Ju högre desto bättre. Som om jag ville dämpa mina egna tankar. Jag ville konstant ha sällskap och höll mig ständigt sysselsatt med olika aktiviteter.

Idag väljer jag tystnad. Finns inget bättre att sitta själv med mina funderingar och bara vara. När jag scrappar får jag tillfälle till att bara vara. Jag har sällan på musik eller tv när jag är hemma. Är jag däremot på väg någonstans sitter mina lurar konstant i – med en ljudbok eller musik. Musik hjälper mig till aktivitet och till rörelse.

Nu ska jag boosta mig själv med lite energi och sedan ska jag scrappa halloweenkort till mina vänner! Önskar dig en skön lördag oavsett om den blir med aktivitet eller stillhet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s