Life is good

Jag är hemma. Back in business. Det är grått och regnar men vet ni vad? I don´t care! Vanligtvis när jag har varit utomlands brukar jag känna mig lite deppig att komma hem igen men inte denna gången. Vad är skillnaden? B A L A N S. Jag mår bra i vardagen.

Jag mår så himla bra just nu och jag känner mig harmonisk. Jag är precis där jag vill vara i livet. Att åka på semester till Florida och må bra klarar ju vilket pucko som helst men att få en regnig grå tisdag att svänga är desto svårare. Vardagen är ju det vanligaste och viktigaste vi har. Därför är det så otroligt viktigt att ha det bra i vardagen! Hur många av oss längtar inte till fredagen, till sommaren, till semestern? Då ska vi minsann njuta och ha det gott. Varför inte starta idag? Tänd ett par ljus, tappa upp ett varmt bad och njut av vardagen. Peace och kärlek!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s