Greensboro

Nu har jag varit och hälsat på Therese i Greensboro. Jag vet faktiskt inte vad jag ska börja att berätta. Hon bor i ett fantastiskt härligt grönt område i det finaste hus jag någonsin skådat. Jag hade älskat att bo där!

Jag har blivit otroligt bortskämd dessa dagar med god mat och annat. Här var vi och fick en fantastisk pedikyr. De hade galet sköna massagestolar så jag njöt verkligen. Till det serverades kall champagne och bubbel.

Man kan inte bli annat än tokförälskad i den här lilla söta godingen. Oemotståndlig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s