Skönt liv

Jag har det fantastiskt bra! Vaknar på morgon och tar en promenad/löprunda i området för att sedan ta en dusch, äta lite frukost och en sedan koppla av en stund vid poolen. Idag är det molnigt så får se vad som står på agendan. Träningspasset är i alla fall avklarat och jag ska snart äta frukost. Det som är så otroligt skönt är det varma vädret. Temperatuten skiljer sig inte så mycket under dagen. På morgonen är det ca 25 grader och på kvällen 30 grader. Luftfuktigheten är hög, 85 % vilket min hud mår jättebra av.

Imorgon ska jag flyga till Therese i Greensboro North Carolina! Ska bli så himla kul att var med henne ett par dagar och se hur hennes vardag ser ut. Jag flyger från Miami och mellanlandar i Charlotte. En resa som tar ca 3 timmar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s