Ft Lauderdale

Idag tog vi en tur till Ft Lauderdale och åt lunch på Aruba Beach Café som låg precis vid stranden. När vi kom blev vi tillfrågade om vi ville sitta vid de höga borden och därmed få 50 % på notan. Sure! Jag fattade inte grejen men tydligen så var det en kampanj de körde nu under lågsäsong.

Ft Lauderdale – vilket fantastiskt ställe! Otroligt vackert men ändå väldigt relax! Vädret var mixat och sol blandades med regn hela dagen. Vi är ju här under orkansäsongen så det kommer en liten regnskur varje dag. Det gör inget utan är nästan bara skönt eftersom det är otroligt varmt i solen. Vattnet var varmt och skönt, så synd att jag inte hade med badkläder…

Husen som ligger intill strandlinjen i West Palm Beach är otroligt fina. Jag satt med öppen mun och dreglade hela vägen hem :-)


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s