Miami here I come!

Imorgon bär det av till Florida! Dagen har varit hektiskt med massor att förbereda både hemma och med jobbet. Nu sitter jag här med min nya laptop som jag älskar! 11,3 tum och väger endast 2 kg – vilken lycka!

Jag känner mig lite skör och hann knappt lämna Lukas till Stefan idag innan tårarna kom. Jag vänjer mig aldrig! Jag vet att det kommer kännas bättre när jag väl är på plats men just nu känner jag mig lite längtig..

Nu är det väl dags att börja packa för imorgon kommer taxin kl 06:30!

miami

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s