Ett liv.

Livet belönar mig och jag har fått en ny rolig utmaning på jobbet! Jag har varit så förvirrad och vilsen då jag inte haft någon riktning och inte riktigt vetat vad jag vill göra och så dyker denna möjlighet upp. Nu är jag på banan igen och det är som om universum jobbar för mig. Allt ordnar sig. Det gör det alltid för mig. Min terapeut sade alltid ”Lita till processen”. Det ska jag! För så många gånger som jag haft hejbabberiba i mitt liv och där när jag trott att jag inte klarar mer… då vänder det. Det är som om jag inte får mer motgångar än vad jag precis klarar av.

Jag åker till USA i 2 veckor nästa söndag. Hörde ni?! Going to Miami! Ska bli så otroligt roligt! Ännu roligare är att jag också ska passa på att hälsa på en av mina bästa vänner Therese i Greensboro. När jag kommer hem sedan så börjar jag mitt nya uppdrag som ska bli otroligt spännande och givande. Det här upplägget känns toppen och jag kommer utvecklas massor!

På kort tid har jag förlorat två kära kollegor. Så sorgligt och ofattbart. Livet är skört så det gäller att leva det liv man har. ETT LIV. Det går inte i repris och man får ingen andra chans. När man förlorar någon ställs saker på sin spets och man börjar fundera på livet. Vad som är viktigt egentligen? Lever jag det liv jag vill? Vad är viktigt för mig att må bra? Jag ska bli bättre på att hand om mig själv. Vara snäll mot mig och visa mina nära och kära hur viktiga de är för mig. Jag behöver träna på att vara mer human being än human doing. Det är inte lätt. Jag är en prestationsnarkoman och älskar resultat. Det är inget fel med det om jag kan lära mig att hantera när det gynnar mig och när det hindrar mig.

Igår inledde jag och Filip helgen med 5 km i Skatås efter jobbet. Efter blev det soffmys med tapas och ett glas rött. Mmm. Livet är gott just nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s