Vilsen.

För första gången på flera år känner jag mig vilsen. Tvekar på vad jag vill. Vem är jag och vad vill jag göra? Vad är mina behov? Jag känner inte igen mig riktigt själv eftersom jag vanligtvis har väldigt klara mål i mitt liv. Ett av mina mål var att bli regionchef. Det har jag haft förmånen att få vara i ett halvår. And now what? För första gången i mitt liv har jag för tillfället ingen riktning. Jag vet inte vart jag är på väg. Det är skitjobbigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s