När allt går i 180

Augusti månad gick i 180 knyck. Det måste varit min mest osociala månad, har knappt träffat Filip heller. Faktiskt har jag haft ganska mycket att göra sedan april och min nya tjänst. Det har varit superroligt och jag har fått massor av energi. Jag utvecklas varje dag och resultatmässigt har det gått väldigt bra.

När jag har mycket att göra på jobbet sluter jag mig och har inget behov av att vara social. Då behöver jag varenda minut till mig själv, att bara få vara. Komma ikapp livet.

Jag har inte bloggat på evigheter och ovan är förklaringen. Jag gillar ju att blogga, det ger mig en paus så att jag kan stänga av det yttre och lyssna inåt. Reflektera och fokusera på mig. Det som händer i mig och inte runt mig. Att se det som är viktigast, oavsett om det handlar om att vad jag ska träna eller ta det där beslutet om jobb. Det hjälper mig att lyssna in vad som känns bäst för mig, i stunden. Det hjälper mig att våga stå för mina egna beslut även om andra tycker annorlunda.

Häromdagen fyllde jag 39 år. Det känns bra, ingen livskris här inte.

Jag är precis där jag vill vara
Jag har allt jag vill ha
Jag är på väg dit jag vill

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s