… och så har du en liten bebis i magen också…

Jag har signat upp mig för 50 PT timmar. Förmodligen kommer det bli 100. Jag har nämligen bestämt mig för att ta tag i min träning på allvar och då behövs experthjälp. Jag ska köra PT minst 1 gång/veckan under ett helt år. Utöver det ska jag träna 2 egna pass.

Historien till detta beslut grundar sig i kommentaren ”och så har du en liten bebis i magen också” från en kille som jag hade anställningsintervju med. Att jag inte bara dog! Skjut mig i huvudet. Jag hade i alla fall god lust att skjuta honom i det läget (skämt åsido). Visserligen hade jag en tunika som gravida ofta har, men inte katten har jag så stor mage … eller? :-)

Hur som, DEN kommentaren hade jag sedan i mitt huvud hela helgen och det resulterade i mitt beslut att anlita en PT. Nej tack, jag vill inte uppfattas som om jag är gravid! Så jag antar utmaningen om att vara i mitt livs form när jag fyller 40 år.

gravid

… och här var jag faktiskt gravid på riktigt :-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s