Fokus på unge herr Larning

Idag har vi haft en jätteskön dag och det har varit grymt väder! Vi startade med minigolf i Allén ( bra runda för mig idag med 46 poäng på 18 hål ) Efteråt gick vi till Universeum och toppade sedan det med ett besök på Liseberg. Ja det har sina fördelar att ha ett barn, herregud man måste ju bli ruinerad om man har flera barn.

univers

3 tankar på “Fokus på unge herr Larning

  1. Hej!
    Jodå, jag kan lova att man blir ruinerad när man har flera barn, typ 4 som mig…….därför blev jag så glad när jag läste att du hade i februari beställt excuviance från england, så nu vill jag höra hur det gick? Fick du allt du beställt? Inga problem? Det är ju en otrolig prisskillnad:-))

  2. Hej Angelica! Jag har beställt därifrån 2 gånger nu och jag är jättenöjd! Supersnabb leverans och bra service. Ja, det är verkligen stor prisskillnad :-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s