Sommarvärme & Göteborgsvarvet

Äntligen kom sommarvärmen även om det bara varade en dag! På lördagen hade vi nästan 30 grader vilket var otroligt varmt och skönt. Samtidigt pågick Göteborgsvarvet och jag är grymt imponerad av alla som kämpade sig runt i hettan.

Idag har det varit mycket svalare men har haft en skön söndag med trädgårdsarbete och minigolf med Lukas. Att rensa i rabatten är grymt avkopplande och bästa sättet att ladda på min energibalans. För ett par veckor sedan planterade vi och det har satt fart nu. Det är jättekul att se hur det växer i trädgårdslandet.

helg1

helg2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s