Maj månad och 2012 i backspegeln.

April drog över som en tsunami och försvann i ett nafs. Det har verkligen varit min intensivaste månad hittills och jag utvecklas every day :-) Förra året vid den här tidpunkten hade jag det fruktansvärt och ett tufft beslut togs. Tänk vad tiden går fort ändå! Det känns som om det bara var några månader sedan…

Deklarationen är gjord och inskickad. Då jag haft ett vilande företag och underskott hoppas jag kunna göra ett allmänt avdrag på inkomst av tjänst. Om det går igenom får jag tillbaka pengar annars kommer jag att bli tvungen att betala in ca 14 000 kr då jag hittills betalt in för lite skatt. Det är lugnt eftersom jag avsatt pengar till detta men känns ändå alltid surt att få betala in extra.

Ekonomin funkar numera klockrent. Jag har fått snurr på mitt sparkonto och är äntligen i fas igen. Största anledning är så klart att jag fått ökad inkomst men en stor andel är också att jag slutat att handla en massa onödig skit. Pengarna jag har över går såklart till resor. Jag har ju redan hunnit med en resa till Budapest i år och jag har 3 resor kvar innan året är över. I juni åker jag på minisemester till Krakow i 4 dagar, i juli blir det Österlen och till vinter blir det Egypten med Filip och kidsen.

krakow2

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s