En resa tillbaks i tiden.

Helgen har varit lugn och skön. Jag har röjt och rensat hemma och bland alla grejer hittade jag min gamla videokamera med filmer 15 år tillbaka i tiden. En blandning av vänner, husdjur, resor, gamla pojkvänner och annat tjafs ;-) Jag hade även filmat några korta snuttar av Lukas när han började krypa… Åh vilken nostalgitripp jag fick. Gud vad jag älskar den lilla killen.

jes

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s