Rolig och intensiv vecka!

Första veckan har gått bra, jag känner att jag lär mig massor! Mycket inkommande samtal och uppgifter att lösa via mail. Det blir mycket tid framför datorn och denna veckan har jag inte hunnit vara ute i verksamheten så mycket men så fort jag får lite mer rutin ska det  bli bra! Det är i alla fall otroligt kul och lärorikt :-)

Det har varit strålande sol hela veckan och igår efter jobbet gick jag och Lukas till Universeum och kikade på den nya dinosaurieutställningen. Uppe på takterassen kunde man njuta av både värme och svalkande dryck. Härlig vårfeeling!

dino

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s