Världens bästa unge

Igår var jag hemma och vabbade med Lukas eftersom han kräkts tidigare i veckan och jag ville inte ta honom till skolan pga smittorisken. Jag var dock tvungen att gå till jobbet då jag hade en inbokad intervju som jag inte ville avboka. När jag kom hem hade han överraskat mig med att städa sitt rum, dammsugit hela lägenheten och diskat! (kvalitén på diskningen kan ju diskuteras men jag är ändå så glad och stolt att han gjorde allt detta på eget initiativ)

Jag har bannimej världens bästa unge!

lukasstäd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s