Låångfredag.

Långfredag. Vaknade redan kl 06:30 men hade planerat för sovmorgon. Jag har softat nu på morgonen men ska snart ta mig till jobbet. Eftersom jag var borta i början på veckan har jag en del att ta igen. Efter påsk kommer jag vara mindre involverad i Kompassen och lägga mer fokus på regionen. Jag ser fram emot kommande månader och hoppas lära mig massor!

fredag

Det har varit en tuff vecka men jag är tuffare ;-) Det värsta är nu förbi och jag ser fram emot lite lugn och ro framöver. På söndag vrider vi fram klockan till sommartid, alltid en skön milstolpe inför våren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s