Du finns i mina tankar.

Imorgon ska Lukas farfar begravas och jag har valt att inte närvara. Lukas fick välja själv om han ville gå men han valde också att avstå. Han har ju sagt hej då till Dida så för mig känns det OK. Jag har velat fram och tillbaka huruvida jag ska gå eller inte men känner att jag helt enkelt inte orkar. Inte av lathet. Jag orkar inte bli så där tokledsen. Att se Baba och Stefan ledsna skulle göra mig helt knäckt. Det är 2 personer som jag tycker otroligt mycket om och jag orkar inte se deras smärta och sorg.

Jag vill minnas Vid som jag såg honom för ca 2 veckor sedan. Han skrattade som vanligt, vi skojade och pratade. Han såg ut att vara OK. Jag är glad att jag hann träffa honom innan han gick bort.

Jag känner mig feg som väljer att stanna hemma. Jag känner mig egoistisk. Jag borde gå för att visa min vördnad och respekt. Jag hoppas att de förstår. Det är ett egoistiskt val men jag väljer hellre att besöka graven ensam i stillhet. När jag känner mig redo. Imorgon tänder jag ett ljus och tänker på familjen.

ljus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s