Snygg frilla vs balsammetoden

Pga min nya frisyr tvingas jag avbryta balsammetoden :-( Frillan kräver lite stylingprodukter så det är ju liksom kört nu. Trist för jag var verkligen nyfiken på hur resultatet skulle bli efter en månad. Men jag kan ju inte se ut som en potta skit i håret. Däremot tänker jag fortsätta med att använda produkter utan silikon och mineraloljor.

Jag hostar fortfarande och jag längtar efter att träna. Jag vill bli frisk nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s