Skapa positiva förändringar

Jag har precis kommit hem. Det har varit en härlig dag! Jag höll i en workshop ”Skapa positiva förändringar” för våra medlemmar och det kändes toppenbra. Jag freestylade i 2 timmar och pratade från hjärtat, inga flashiga powerpoints. Även om jag förberett mig väl med material så är det omöjligt att förutsäga gruppens dynamik. Det var härlig stämning och det kändes som om deltagarna var väldigt nöjda efteråt.

Idag har jag själv gått utanför min trygghetzon och suttit hårmodell på Tranbergs Salong. De skulle prova nya färger för Redken. Min frisör var supergullig och fick inget lätt jobb eftersom jag både hade en utväxt på min gamla färgning samt att jag experimenterat med egna hemmagjorda slingor i veckan. Hon lyckades i alla fall att färga mitt hår så det såg naturligt ut och det blev grymt bra! Jag är mycket nöjd med resultatet. Det blev både klippning och färgning och därmed en helt ny frilla :-) I början kände jag mig stressad i min korta frisyr (läs ful) men efter att jag själv fått styla till det så kändes det mycket bättre ( hon tog så himla god tid på sig att föna, styla och locka håret men jag gillar det mer naturligt – sorry! )

hår

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s