Första dagen

Det var svårare än vad jag trodde, att gå i digital retreat. Speciellt att bryta mönstret med att ta upp och plocka med telefonen så fort jag har lite tråkigt.. Kom på mig själv flera gånger med att vara på väg men det gick bra. På kvällen lyssnade jag på en ljudbok (Torka aldrig tårar utan handskar med Jonas Gardell) och mediterade en stund.

Senare hämtade Filip mig och vi åkte hem till honom. Natten var hemsk pga hostan, hade svårt att sova och tittade på en film till kl 04 innan jag kunde somna :-(

Idag har jag varit hemma och softat, bakat chokladtårta och snart får jag fikabesök.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s