Äta sova jobba

Så här ser min vardag ut just nu. Jag har varit dålig sedan förra helgen och jag har inte mycket ork över till annat. Jag äter och sover. Däremellan jobbar jag som en tok. Borde kanske lyssna mer på kroppen och vara hemma och vila så att jag blir frisk. Men det är så svårt att ta det lugnt när det är så roligt att vara igång.

Idag har Hugo namngivningskalas i Borås men jag var tvungen att stanna hemma då jag har fruktansvärd hosta. Känns inte särskilt trevligt att vara tillsammans med små barn då med tanke på smittorisken. Filip åkte själv och jag sitter här. Tråkigt men välbehövligt.

Jag ska ta mig ett varmt bubbelbad, och göra en skön spa-behandling av kropp och hår. Det kanske i alla fall får mig att känna mig lite fräschare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s