Naturens under

Jag är inne på dag 3 med balsammetoden och jag tycker att det funkar bra. Håret har varit OK, extremt mjukt så det är lite svårt att få styrsel i det. Jag vill inte heller använda några produkter just nu så frissen är ju inte den bästa för stunden men det får det vara värt. Jag tänker prova detta 1 månad och sedan göra en utvärdering.

Just nu är jag inne i en fas där jag intresserar mig mycket för naturlig hudvård. Jag vill testa produkter utan konserveringsmedel, mineraloljor, parabener etc. Just nu rengör jag ansiktet med honung vilket ska vara toppen. Honung gör att huden blir mjuk och len och honungen löser upp smuts utan att torka ut huden. Honung är renande, läkande och tar lätt bort döda hudceller. Framför allt är den fuktighetsbevarande och passar därför bra till torr hud.

bild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s