Home is where your heart is.

Jag har en skön känsla i kroppen. Jag gillar måndagar. Speciellt skönt var det faktiskt att gå till jobbet idag eftersom jag varit sjuk i helgen. Hur många längtar att gå till jobbet på måndagmorgon? Handen på hjärtat?

I do. Jag älskar mitt jobb. Jag älskar att jobba på Kompassen. Jag får så otroligt mycket energi av centret – personalen och medlemmarna är verkligen härliga!

Helt ärligt har jag alltid varit lojal till mina center. Jag har lätt för att anpassa mig. När jag arbetade på Landala tyckte jag självklart att det var bäst och jag ville aldrig byta till något annat. När jag sedan jobbade på Kungsgatan var det ett av mina roligaste och bästa år i företaget.

Alla center jag jobbat på har haft sin charm. Landala var mysigt, familjärt och fantastiskt härliga medlemmar. Kungsgatan hade grym kompetens i teamet, en härlig vit sal och ett stort utbud av styrketräningsutrustning. Nu är jag på Kompassen och älskar det. Centret passar mig utmärkt. Det är en så skön mix av puls och avslappning och jag är ganska så säker på att det är för att vi har MiniSats. På dagarna är det en mysig familjär stämning och på kvällen är det härligt tryck. När vi har som allra mest att göra och kön slingrar sig ut till dörrarna, då känns det som om vi är en het nattklubb, där alla vill vara och få en del av kakan. I just love it.

home is where your heart is

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s