Hemma i sjukstugan.

Usch här ligger jag och tycker synd om mig själv. Halsont, feber och ont i öronen. Suck. Jag som gått och varit mallig för att jag klarat mig så länge nu. Alla i min omgivning har verkligen varit sjuka och nu är det min tur.

Lukas har redan lärt sig att få andra att prestera av fri vilja. ”Mamma, jag vill inte be dig att måla en teckning. Men om du själv vill ställa upp för mig, då får du gärna” Ha! Ha! Ja, vem kan säga nej till det? Så jag tecknar bilder och Lukas färglägger. En av mina favoritstunder tillsammans med honom. Han är verkligen begåvad och så kreativ.

lukas lukas2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s